Besiktningsman i Malmö

Här hittar du entreprenörer som utför besiktning i Malmö. Hittabesiktningsman.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation som vill få offerter från entreprenör som erbjuder besiktning av t ex hus och lägenheter.

Det finns mängder av besiktningsmän i Malmö, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder besiktning.

Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för besiktningsmännen i Malmö att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i formuläret så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Malmö kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Ian bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Behöver besikta ett hus som vi tänker köpa i Östervåla
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Slutbesiktning av byggentreprenad för utbyggnad och renovering/ombyggdnad av huvudbyggnad och gästhus. Sommarbostad. Utbyggd yta: 30+45 kvm. Renoverad yta 60+15 kvm. Total ytta efter entreprenad : huvudbyggnad 90 kvm, gästhus 60 kvm.
 • Ulrica bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Vi vill ha kostnadsförslag på besiktning av enplansvilla byggd 1998 som ska köpa med besiktningsklausul. Huset är inte förbesiktigat. Främst kontroll av ev fukt/tecken på mögel, vind, fasad, tak, våtrum, vatten/avlopp, elektricitet.
 • Henrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Hej!

  Vi har genomfört ett stabiliseringsarbete i vår brf, källarplan, efter sättningar i väggar/golv. Vi har använt oss av en leverantör som heter Stabtech, och arbetet har flutit på fint.

  Skulle behöva en besiktningsman som går igenom arbetet med leverantör under vecka 6, för slutinspektion. Hör...
 • Patrik bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Besiktiga ett stort, 10 rum, rätt förfallet hus.
 • Gösta bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Brf Vattenpärlan i Sundbyberg vill ha garantibesiktning av fastigheten. 5-årig garanti. Trähus ritad av Wingårds ark. och byggt av Folkhem. Byggt enl ABT 06. Ca 36 lägenheter.
  Vi har listat de fel som vi kunnat få fram. Garantibesiktning är tidigare gjord (efter 2 år) men fel...
 • Mirwais bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  För några veckor sen, har vatten runnit genom röret som finns på taket. Vatten har kommit ner till vinden och dropade ner till sovrummet under. Nu vill vi att någon titttar på de ställen ifall det har orsakt skador/fuktskador som ska åtgärdas.
 • Pernilla bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Besiktning av lägenhet. ventilation och mögel

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.