Besiktningsman i Uppsala

Här hittar du entreprenörer som utför besiktning i Uppsala. Hittabesiktningsman.se riktar sig till dig som företag, privatperson eller organisation som vill få offerter från entreprenör som erbjuder besiktning av t ex hus och lägenheter.

Det finns mängder av besiktningsmän i Uppsala, använd vårt formulär för att få offerter och förslag från flera olika företag som erbjuder besiktning.

Ju mer du beskriver ditt behov ju enklare blir det för besiktningsmännen i Uppsala att ge dig rätt kostnadsförslag. Efter att du fyllt i formuläret så kommer din förfrågan att göras tillgänglig via vår partner så att entreprenörer i Uppsala kan besvara din förfrågan via mail eller telefon. Du bestämmer sedan vilka du vill samarbeta med.

Våra senaste förfrågningar

 • Najmoddin bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Jag vill besikta ett hus som är 129kvm samt en stuga/förråd som är bredvid huset.
 • Anders bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Besiktning inför köp villa
 • Rukia bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  dödsbo så nuvarande ägare har inte mycket info. vill veta om badrummet är användbart, finns sprickor i fasaden sättningsskada? Platt tak behöver den läggas om, fukt?
 • Per bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Överlåtelsebesiktning för fritidshus på Ornö.
 • Ulrica bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Besiktning av villa inför köp, hjälp med vår undersökningsplikt som köpare. Vi vet redan en del saker eftersom huset är besiktigat av säljare.
 • Magnus bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Vi har låtit göra en ordentlig renovering invändigt av vår villa på 179 kvm som inkluderade flytt av kök till övervåningen, ändring av bärande vägg, nytt badrum samt alla ytskikt. Vi är intresserad av en profesionell slutbesiktning.
  Jag har inte möjlighet att svara i telefon dagtid...
 • Kari bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Besiktning av förarbete till en Diskdesinfektor (liknar liten "biltvättanläggning fast för hjälpmedel).
  Besiktningen gäller byggnation, gjutning av grundplatta med avlopp, väggar/tak för inkapsling av maskinen, avlopp och elinstallation.
 • Arne bad om offert för Bygg & hantverkare - Besiktningsman
  Besiktning av ett golvarbete, plastmatta där vi inte är nöjda med golvläggarens arbete och är i konflikt med golvföretaget. Behöver oberoende besiktning för att kunna gå vidare.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.